Taxi vanaf Lissabon Airport // online taxi vergelijken: €35

Als je een taxi vanaf Lissabon Airport wilt, dan gaat dit waarschijnlijk goedkoper zijn dan je denkt. Het is in vergelijking met bijvoorbeeld Schiphol Airport, maar ook Málaga Airport, erg goedkoop. Een taxi naar het centrum kan al voor zo’n 35 euro vanaf Lissabon Airport. Dit natuurlijk met normaal verkeer. Als het centrum vast staat dan zal er wachttijd bij worden gerekend, dit is heel normaal.

Taxi vanaf Lissabon Airport

De taxistandplaats is eenvoudig te vinden. Direct buiten de terminal vind je de taxi’s opgelijnt. Je kunt ook de borden met taxi volgen. Als het druk is, zal je moeten wachten op je beurt. Vooral op drukke tijden zullen er veel mensen zijn die een taxi nodig hebben. Daarom is het verstandig om een taxi van tevoren te boeken. De taxichauffeur zal op jouw staan te wachten. Dit is mogelijk met Taxi2Airport.

Taxi2Airport is een Nederlandse taxivergelijker, een van de grootste van Europa. Bestel jouw taxi online van tevoren en zorg zo voor niet alleen een betrouwbare chauffeur, maar ook voor minder gedoe met geld. Er is immers al betaald. Je hebt een gegarandeerde scherpe prijs. Uiterlijk 24 uur van tevoren zul je de contactgegevens ontvangen. Vertragingen worden automatisch doorgegeven aan de taxicentrale die door Taxi2Airport is ingehuurd. Vergelijk jouw airport taxi’s hier en zie dat de online prijs van een taxi vanaf Lissabon Airport echt goedkoop is!